Inschrijvingen lagere school

Image

INSCHRIJVINGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2024-2025

Vanaf vorig schooljaar zijn we verplicht over te schakelen naar een digitaal aanmeldsysteem. Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de gemeente Kontich.

Om een goed beeld te krijgen van het reilen en zeilen in onze school, kan u in de loop van het schooljaar altijd telefonisch een afspraak maken voor een rondleiding.

VOOR SCHOOLJAAR 2024-2025 GELDT VOLGENDE INSCHRIJVINGSPROCEDURE:

De periode dat nieuwe ouders zich digitaal kunnen aanmelden om hun kind in te schrijven zal nog worden meegedeeld. Dit online aanmelden kan van thuis uit, maar wij bieden ook de mogelijkheid om dit op school te doen, indien u hierbij hulp wenst. Het resultaat krijg je later per mail toegestuurd. De exacte datum hiervan zal nog volgen.

Ook wanneer je effectief kan inschrijven op onze school, indien je kind onze school kreeg toegewezen, zal nog worden meegedeeld.
Voor wie niet heeft aangemeld, starten vrije inschrijvingen na deze laatste periode, indien er dan nog vrije plaatsen zijn op onze school.

Kleuters van de derde kleuterklas worden na hun kleuterschoolloopbaan automatisch ingeschreven in de lagere school. Hier hoef je als ouder niets voor te doen.

ICT thuis en op school

Kleuterschool

Altena Instituut - Vrije Kleuterschool
Edegemsesteenweg 116A
2550 Kontich

+32 (0)3 457 03 43

Lagere School

Altena Instituut - Vrije Lagere School
Antwerpsesteenweg 73
2550 Kontich

+32 (0)3 457 03 43