De verschillende Werkgroepen of teams zijn :

 Kriebelteam: Onder leiding van Iris Blomme. Elk jaar steekt vroeg of laat het probleem van de hoofdluis de kop op in de scholen. Sinds enige tijd proberen we met ons “Kriebelteam” deze kriebelbeestjes uit de school te bannen. Onze ervaring van de vorige jaren heeft bewezen dat het nazicht door dit team wel degelijk een verschil maakt.  Voor verdere info i.v.m. de hoofdluis kunnen wij jullie doorverwijzen naar de folder bij ons puntje info in de menubalk. Of op de volgende link http://www.klasse.be/ouders/10500/luizen-uitroeien-zo-doe-je-het/

Freelance team : Regelmatig zoekt de school ouders om even een helpende hand toe te steken bij diverse activiteiten: grootouderfeest, sinterklaas, smoutebollen bakken , enz… Indien je tijdens of na de schooluren af en toe beschikbaar bent en graag een handje toesteekt in deze gezellige boel kan je jezelf altijd opgeven  via de volgende weg email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bekijk zeker onze foto’s dan zie je hoe leuk onze activiteiten kunnen zijn. En dit gebeurt allemaal onder leiding van Hanne Beeckmans en Iris Blomme.

Fuifteam : Ieder jaar organiseren wij onze oudergroep-fuif, waar we een spetterend feest van willen maken. Samen zoeken we naar een geweldig thema om onze fuif een body te geven . Daarom vergaderen we een paar keer tijdens het eerste trimester voor de inkleding en organisatie van dit evenement. Heb je zin om mee te werken of heb je geweldige ideeën, laat het ons weten via onze ideeënbus.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.